Jaarlijkse Kaas- en Wijnavond Scouts Groot Halle

Beste leden, ouders, oudleiding en sympathisanten,

Wij nodigen u graag uit voor onze Kaas- en wijnavond georganiseerd door de vzw Scouting Groot Halle op zaterdag 10 november, samen met de leiding van scouts Halle en scouts Sint-Rochus @ Parochiezaal Sint-Rochus, Melkerijstraat 84 in Halle vanaf 17u.

We serveren er niet alleen kaas, maar ook een bijhorende vleesschotel. U kan er naar jaarlijkse gewoonte ook een lekkere croque monsieur of een overheerlijk slaatje met geitenkaas eten.

Wij bieden jullie een gezellige sfeer en lekkere schotels!

Wanneer je met 10 oudleiding samen komt eten, bieden wij jullie graag een aperitief van het huis aan.

Dankzij jullie sympathie kan de vzw beide scoutsgroepen ondersteunen op vlak van lokalenonderhoud en aankoop van materiaal. Daarnaast zet de vzw zich ook in voor promotie van scouting.

Graag tot dan!
De mensen van de vzw & de leiding van Sint Rochus en Halle centrum

Reageren is niet mogelijk.
Scouts en Gidsen Halle